Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...


Σας αρέσει η γυμναστική, αλλά βαριέστε το κλασσικό πρόγραμμα άθλησης που προσφέρουν τα γυμναστήρια; Θέλετε να είστε fit, χωρίς να χάνετε τις ώρες σας στο γυμναστήριο; Η λύση είναι το CrossFit, το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο fitness trend στον κόσμο που ήρθε και στην ΕΠΑΝΟΜΗ.





Τι είναι το CrossFit


Το CrossFit είναι για ένα πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής που συνδυάζει ασκήσεις με αρμονικά επαναλαμβανόμενες κινήσεις (όπως κωπηλασία, τρέξιμο, σκοινάκι), γυμναστική εδάφους, ενόργανη γυμναστική και βάρη. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να είναι fit και υγιείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και επαγγελματίες αθλητές.

Δεν εστιάζει μόνο στη δύναμη ή την αντοχή, 
αλλά στοχεύει στη βελτίωση και των δέκα χαρακτηριστικών που ορίζουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης: ακρίβεια, ισορροπία, συντονισμός, ευλυγισία, ευκαμψία, σθένος, αντοχή, ταχύτητα, ισχύς, δύναμη. Τα μοναδικά του αυτά χαρακτηριστικά βοηθούν όσους αθλούνται να αποκτήσουν έναν υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής σε τρία επίπεδα, σωματικά, ψυχολογικά και κοινωνικά, επίπεδα τα οποία συμβολίζει το χαρακτηριστικό του λογότυπο, «Δ».

Έχει κερδίσει ήδη εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως καθώς η πρωτοποριακή του μέθοδος βασίζεται στην ομαδικότητα και συντροφικότητα, τις επιδόσεις και το συναγωνισμό, την καθημερινή εναλλαγή προπονήσεων με πολύ μεγάλο εύρος ασκήσεων, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη γενική φυσική κατάσταση με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου